HSP, Gestalt, Psychosynthese, Kindertherapie

Tarieven

Massages:

Stress weg door hoofd massageHoofdmassage:


Je eerste stap om je stress- en moe-zijn cirkel te doorbreken!

 • 20 minuten € 25,00
  Meld je aan via de knop:

meldmass1

Ontspanning door voetmassageVoetmassage.

 • Wil jij ook weer een rustig en helder hoofd?
 • Wil jij ook weer eens ervaren hoe je bent als je helder bent?
 • Wil jij je ook weer kunnen concentreren?

Laat dan jouw voeten door mij masseren!

Tarieven

 • 20 minuten € 30,00
 • 50 minuten € 60,00 

meldmass1

Hele massage maakt je heelDe ‘hele’ massage

Als je de hele massage wilt dan masseer ik je voeten, je rug en schouders en je hoofd. Door de vele jaren heen dat ik deze door mij ontwikkelde Integratieve® massage geef, is gebleken dat deze vorm het meest effectief is. Je lichaam pakt mijn zorg en aandacht feilloos op, voelt zich zonder tussenkomst van jouw denkend hoofd gezien en serieus genomen. Daardoor herinnert je lichaam zich weer “hoe het ook alweer moet” en helpt jou weer beter om goed bij jezelf te blijven. En daardoor zit je steeds beter in je vel. Je kunt weer goed functioneren bij wat je ook doet. De rust komt terug!

meldmass1

Ervaring van een cliënt

Tijdens de hulp bij het verwerken van het verlies van mijn kindje heeft de psycholoog me aangeraden om beter in contact te komen met mijn lichaam.
Ze raadde me aan me te laten masseren en dat Joy een goede masseur was die ook de energie weer kon laten doorstromen in mijn lichaam.
Joy was op dat moment op vakantie; masseur is masseur was mijn redenatie dus ben ik naar de sport masseur van de sportschool gegaan.
Deze concludeerde dat mijn het bindweefsel op de spieren was vastgegroeid op de huid. dat moet los dus trekken ze je huis los van je spieren waardoor er meer ruime komt en je beweeglijker wordt. Dat heb ik 6 keer laten doen. Op de massagetafel is dat nogal pijnlijk maar dat is snel weer over. De dagen daarna voelde ik me wat „losser” in mijn vel zitten. meer niet.
Hoe ander was dat toen ik de eerste behandeling van Joy heb gekregen. Ik had me voorbereid op een pijnlijke sessie op de massagetafel en werd verrast om een matras op de grond. Met een dekel, lekker voorverwarmd door de elektrische deken. Joy waarschuwde me dat voor haar om zich te ontladen van de energie die ze opving van mij, ze moest boeren.
De massage kwam op mij over als een beetje strelen na wat ik gewend was van de sportmasseur. En Joy maar boeren… Dit alles kwam op mij zeer zweverig over en dat heb ik ook tegen Joy gezegd. Was dit alles? Een beetje strelen en klaar??? Daar zou ik de volgende dag al op terug komen…
De volgende dag stond ik op met een enorme spierpijn in mijn rug. Als voormalig wedstrijdzwemmer zijn de spieren redelijk ontwikkeld en in de sportschool train ik de rugspieren regelmatig.
Dit was echt spierpijn van een andere orde, dieper en intenser. Er kwam ook lucht en ruimte. Deze massage heeft me echt geholpen. Hierdoor kom ik meer in contact met mijzelf/ in mijn lichaam.
Sindsdien ga ik iedere 3 tot 4 weken langs bij Joy voor een massage. Ik heb een veel beter contact met mijn lichaam. Lichaam en geest zijn meer één aan het worden.

Joy heeft me daarbij enorm geholpen.
Dank je Joy!
Oliver

 • 50 minuten €  75,00

Therapie

 • Wil jij je leven ook weer op de rails krijgen?
 • Wil jij je werk ook weer gewoon rustig en goed kunnen doen?

Maak dan een afspraak voor kortdurende therapie die al vele jaren zijn effect bewezen heeft:

 Joy ondersteunt mij door middel van gesprekken sinds ruim een half jaar. Ze weet me elke keer weer te verrassen met haar haar vermogen om snel tot de kern van het probleem te komen, haar inlevingsvermogen, haarscherpe intuïtieve vermogen en haar compassie. Ze creëert een zeer veilige omgeving. Als ze vermoedt dat een andere techniek je op een bepaald moment het beste kan helpen, zal ze dat zeker inbrengen, maar altijd in overleg. Hierdoor heb ik al grote stappen kunnen maken. Een bijzonder mens, die haar vak uitstekend verstaat!
Mariska

Mariska was na tien sessies al klaar! Echt helemaal top hoe zij alles oppakte, doorwerkte en toe-eigende! Dat is wat mij steeds vaker opvalt: HSP’s zijn zo gewend om naar ‘binnen’ te kijken en zich te richten op hun persoonlijke ontwikkeling, dat deze vorm van therapie daar naadloos op aansluit. Na drie maanden kwam zij nog een keer terug voor een soort check-up en sindsdien volgt ze weer helemaal zelf haar eigen weg.

Hoe lang duurt een therapiesessie?

De therapie sessies duren in principe met komen en gaan een uur. Natuurlijk kun je in overleg met mij ook langere sessies inplannen.

Het uurtarief voor therapie sessies is:   € 75,00.

 

De Praktijk van Joy Quist is geregistreerd bij
de Vereniging van Integraal-Therapeuten (VIT)
onder nummer 127.04.A.

AGB-code : 9014262
Praktijk AGB-code : 90035378
Is in het RBCZ-register ingeschreven als Registertherapeut BCZ met het Licentienummer: 103089R
Kamer van Koophandel: 32077881

 

Iedereen heeft een eigen levensverhaal. Niets kan daaruit gemist worden, alles heeft een doel.

Wat anderen zeggen….
 • Trees

  Elke keer weer kijk ik uit naar de sessie en verheug ik me erop.

 • Arja

  Joy is in staat om precies aan te voelen waar de spanning zit en die vervolgens weg te masseren.

 • Oliver

  Deze massage heeft me echt geholpen. Hierdoor kom ik meer in contact met mijzelf / in mijn lichaam...

 • Mariska

  Joy weet me elke keer weer te verrassen met haar vermogen om snel tot de kern van het probleem te komen...

 • Hilda

  Toen ik kwam had ik al meer dan een half jaar klachten aan mijn schouder, namelijk een" frozen shoulder". Met pijn en een behoorlijke beperking in de beweging. Ik ben 3 keer bij Joy geweest en de pijn was weg en de beperking voor een heel groot deel.

 • Ton

  Mede dank zij jou zit ik nu weer op het goede spoor en gaat het goed met mij.

  Bedankt nog daarvoor.

  Groetjes,

  Ton

 • Mevr. v.d. B.

  Het is loutering en koestering tegelijk. Haar massage doet me lichamelijk zo goed. Het verkwikt me, verwarmt me en voelt als bevrijdend.